Top
Menu Luk
Yale doorman

Yale doorman


Ny generation af sikkerhed til hjemmet

Hvor døre og nøgler før gik hånd i hånd, er datidens nøgle- og låsesystem nu sakket bagud i udviklingen og udskiftet med elektroniske låsesystemer som Yale Doorman. En ny teknologi har taget over, der kombinere en simpel computer enhed med dørens låsemekanisme, og pludselig er der nye muligheder for at sikre sit hjem.

Den lette løsning

En elektronisk lås gør, at du ikke længere behøver at have en unik nøgle til din lås. Med en kode, chip eller en fjernbetjening kan du komme ind i dit hjem, garage eller sommerhus, nemt og bekvemt. Systemet Yale Doorman har udviklet forskellige løsninger til ethvert behov. Yale Easy er blandt andet så let at implementere, at det næsten er uhyggeligt.

Mange lejligheder har Rukos velkendte låsekasse 5201. Det er den med den sorte oval, med drejeknappen på. Yale Doormans Yale Easy-løsning er kompatibel med denne type lås, og det skal derfor bare sættes på. Så er du pludselig fri for at fumle med nøgler, når du har favnen fuld af indkøbsvarer.

Til låsen har du mulighed for at have en standardkode til hjemmets beboere, og en gæstekode til eksempelvis håndværkere og rengøring. Så skal du ikke bekymre dig om at få afleveret en nøgle eller at være hjemme, men i stedet bare sende koden i en sms.

Den fleksible løsning

Yale Doormans system kan også virke i stor skala til eksempelvis boligforeninger. Her kan det være en fordel, at alle lejligheder eller huse har det samme elektroniske låsesystem, så det kun er en omkodning af låsen, der skal til, når en bolig skifter ejer eller lejer. Før kunne man aldrig være sikker på, at alle nøgler var blevet indleveret. Men med det nye system kan hver lås omprogrammeres, så kun de nye ejere har adgang til boligen.

Alt efter hvor højt et sikkerhedsniveau man vil have, kan man vælge enten den enkle Yale Easy, Yale Doorman SPL eller Yale Doorman MPL. Yale Easy sættes som sagt på den enkle Ruko 5201-lås. SPL står for Simple Point Lock og har derfor en enkelt låsekasse. MPL står for Multiple Point Lock og har i alt tre steder, den låser.

Den komplette løsning

Der er næsten ingen grænser for, hvornår Yale Doorman-systemet er en god løsning. Fra en app har du fuldt overblik over, hvem der kan bruge dine låse, hvornår de bliver brugt og du kan også låse døren op med app’en. Så bliver det vist ikke lettere.

En anden essentiel funktion i låsen er, at den har en indbygget indbrudsalarm. Det betyder, at låsen vil give signal, hvis nogen forsøger at bryde den op. Det kan afskrække de fleste tyve og alarmere dig eller dine naboer, hvis der er uønskede gæster i området.

Frygter du nogensinde, at du har glemt at låse døren, inden du tog hjemmefra? Yale Doorman-låsesystemet har en timer, der sørger for, at døren låser automatisk, i tilfældet af, at du skulle glemme det. Sikkerhedsniveauer er generelt i højsædet med de nye, elektroniske låse, og fleksibiliteten i, at man hurtigt kan omkode låsen til enten nøglebrik, fjernbetjening eller adgangskode gør, at alle kan være med.

Læs mere om Yale Doorman-låsesystemet her