Top
Menu Luk
Smartair

Smartair


Hvor smart er Smartair?

Det korte svar er: Rigtig smart. Men det stiller dig nok ikke tilfreds. Derfor har vi her lavet en kort gennemgang af, i hvilke situationer det smarte låsesystem er ja, smart.

Trådløs adgang

Som navnet Smartair måske indikerer, så er systemet trådløst. Det vil sige, at man hurtigt kan implementere systemet, hvis man ikke har det i forvejen, og man skal endda ikke have udskiftet døre eller dørkarme. Man udskifter faktisk bare låsen på dørene, der skal indgå i systemet, og så kobles hver dør trådløst op til det samlede system, du har overblik over.

Det trådløse system betyder også, at man kan fjernprogrammere hver enkelt dør. Hvad betyder det så? Det betyder, at man fra en computer i virksomheden kan styre adgangsrettighederne til hver enkelt dør, hvis man har de rigtige administratorrettigheder naturligvis.

Du har mulighed for at bruge din mobiltelefon til at åbne og lukke døre, hvis du har den særligt udviklede app til systemet. Det betyder, at du kan fri dine medarbejdere for små plastikkort, hvis bare de har en smartphone. Det er jo smart.

Central kontrol giver overblik

Har du en stor virksomhed, kan der være mange personer at holde styr på i dit adgangssystem. Med Smartairs software kan du dog nemt overskue dine medarbejderes adgangsrettigheder, så deres og din arbejdsdag bliver lettere.

Du kan eksempelvis bruge overblikket til at skabe adgangsgrupper, hvor kun visse medarbejdere har adgang til visse områder. Det kan være en fordel på hospitaler og hoteller, men generelt også hvis du gerne vil kontrollere, hvor dine medarbejdere kan gå hen.

Systemet kan også give dig informationer om, hvilke døre der bliver brugt og hvem hvornår. På den måde kan du “fange” fejl, hvor en medarbejder har adgang til et område, de ikke burde have adgang til. Du kan også bruge det til at vurdere om adgangskontrollen er for restriktiv eller skal gøres strammere.

Hvem bruger Smartair?

Der er allerede masser af virksomheder og organisationer, der har gjort brug af Smartair-systemet. Adgangskontrol kan nemlig være essentielt på steder, hvor ikke alle bør kunne komme alle steder. Det kan som nævnt være på hospitaler og hoteller, men også steder som universiteter, museer, institutioner, lufthavne og fængsler.

Steder hvor medarbejdere og kunder færdes på de samme områder, er det vigtigt at kunne skille gæsterne fra medarbejderne. Med Smartair-systemer kan medarbejderne hurtigt komme igennem de døre, de skal, hvor kunderne bliver udenfor.

På hoteller bruges systemet til at sørge for, at gæsterne kun kan få adgang til lige præcis deres værelse, og her er adgangskontrollen derfor utrolig specifik.

Det er også muligt at styre, hvornår hvilke grupper kan få adgang til en bygning. Derfor bruger mange virksomheder det for eksempel til at styre, at rengøringspersonale kun kan få adgang til bygningen uden for normal arbejdstid.

På laboratorier bruges systemet til at sørge for, at kun de relevante forskere og laboranter har adgang til et bestemt laboratorium. Det højner sikkerheden og sørger for, at de forskellige processer ikke bliver forstyrret eller ødelagt.

Der er derfor mange fordele ved et diskret men effektivt Smartair-system.