Top
Menu Luk
Frisør

Frisør VanløseMin egen frisørsalon

Jeg er en stadig ung kvinde på 28 år. Jeg er uddannet som frisør og har arbejdet i branchen i små 8 år. Jeg har de seneste år gået med tanken om, at blive selvstændig, da det altid har været min helt store drøm. Og nu har det endelig kunne lade sig gøre, da jeg har overskud til og min økonomi kan klare det. Jeg har lejet nogle mindre lokaler beliggende centralt i Vanløse. Lokalerne har jeg fået til en rigtig god pris, da de så meget slidte og faldefærdige ud dengang jeg fandt dem. Derfor fik jeg dem til en rigtig god pris, dog skulle jeg selv stå for istandsættelsen. Det gav mig dog også mere frie rammer, da jeg skulle starte helt fra bunden af. Jeg havde et ønske om, at salonen skulle have et feminint, men professionelt look. Både i forhold til møbler og nips genstande, men også i forhold til farver og udsmykning. Jeg var selv rigtig glad for resultatet. 

Vi tilbyder

Jeg har allerede samlet et mindre team, som består af min veninde, som er kosmetolog. Hun er også uddannet i forskellige behandlinger inden for semi permanent makeup. Derudover har jeg ansat to andre frisører, som har arbejdet i branchen i nogle år. Det vigtigt for mig, at vi kan tilbyde mere end bare klip og hårfarvning. Derfor har jeg valgt, at ansætte min veninde, som er kosmetolog. Jeg vil gerne have kunder, som gerne kommer flere gange for forskellige behandlinger. Målet er, at være den førende salon i Vanløse inden for skønhed og pleje. Og senere hen er ønsket også, at tilbyde vores kunder extensions, med flere forskellige metoder. Men det er først længere ude i fremtiden, at det skal være en del af vores ydelser. 

Åbning af frisør i Vanløse

Jeg havde planer om at åbne min frisør i Vanløse i foråret, nærmere bestemt i starten af maj måned. Planen var at lave et event, som tiltrak flere nye kunder til åbningen. Derfor lavede jeg en begivenhed på Facebook, hvor alle kunne deltage og løbende opdaterede jeg for, at minde alle om åbningsdatoen og hvad der kom til at ske på selve dagen. Åbningstilbuddene bestod af 20% på alle behandlinger, inden for den første uge. Derudover tilbød vi champagne og snacks på åbningsdagen og goodiebags til de første 50 personer på åbningsdagen. Goodiebagsne var fyldt med med små prøver til hud og hår, samt en rabatkode på de 20% i den første uge. På åbningsdagen mødte rigtig mange mennesker op og langt flere end vi havde goodiebags til. Det var meget positivt og vi har allerede fået en del bookinger.