Top
Menu Luk
Yale Doorman

Fordele og ulemper ved Yale Doorman


Få en personlige dørmand

Det lyder måske meget fint, og vi mener da heller ikke en butlertype, der bevogter dit hjem, men derimod en Yale Doorman lås. Men med en elektronisk lås er du nået meget langt i forhold til at have en højere sikkerhed og mere bekvemmelighed med at komme ind. Læs med her og se hvorfor.

Nem installation – nemt liv

Et elektronisk låsesystem såsom Yale Doorman er utrolig nemt at installere. Ofte kan den fungere sammen med din nuværende lås, og som minimum passer den ind i det hul, din nuværende låsekasse sidder i. Uanset om du vil have en Yale Doorman med en enkelt lås (SPL) eller en trepunktslås (MPL), kan det nemt og hurtigt sættes på din hoveddør, og du er køreklar.

Den elektroniske lås giver dig muligheden for et liv uden nøgler og de bekymringer, der følger med. Måske tænker du, at du da ikke har så mange bekymringer omkring dine nøgler. Hvis du overvejer det nøjere, går der måske nogle ting op for dig. Du frygter måske at tabe dem eller at glemme dem på arbejdet. Måske gider du ikke have dem med, når du skal ud og løbe. Det er noget, du ikke længere behøver at bekymre dig om med en elektronisk lås. Her kan du vælge at bruge enten en nøglebrik, en fjernbetjening, en app eller en kode.

Når uheldet er ude

Det sker, at vi mister vores nøgler. Og er det kan være rigtig presset, hvis du eksempelvis bor alene, eller hvis dine børn er kommet hjem fra skole og har mistet deres nøgler. Det er der heldigvis råd for med det elektroniske system. Her kan du vælge at låse døren op på afstand (hvis du eksempelvis ved, at dine børn står foran døren), eller du kan sende dem en kode, så de kan trykke sig ind. Så er du ikke nødt til at skynde dig hjem fra arbejde.

Har de mistet deres nøglebrik, kan du nemt fjerne brikken fra systemet, når du kommer hjem, så I ikke behøver at bekymre jer om, at nogen måske kan komme ind hos jer. Det er et problem, man eksempelvis ikke kan løse med en almindelig nøgle.

Skulle en langfingret indbrudstyv forsøge at få adgang til jeres hjem, har den elektroniske lås sågar en indbrudsalarm. Alarmen kan nemt skræmme de fleste tyve væk og alarmere naboerne. Så er du sikret, at dine ejendele og dit hjem er i sikkerhed alle timer i døgnet.

Du kan styre det hele

En af de største fordele, foruden sikkerheden, er den fleksibilitet, der følger med det elektroniske låsesystem. Yale Doorman har en løsning, hvor alle låse fungerer med både nøglebrik, kode og fjernbetjening. På den måde kan du og din familie vælge, hvilken form for nøgle, der passer bedst til jer. Glemmer børnene altid deres nøgler, kan de med fordel få en enkelt kode, de kan bruge. Med en app kan du overvåge, hvem der kommer og går i dit hjem. Så du kan blandt andet sikre dig, at børnene er kommet hjem.

Har du lavet en aftale med en håndværker, kan du lave en midlertidig kode, der virker i 24 timer, og du kan se, om håndværkeren har været forbi, mens du er på arbejde. Hverdagen er med andre ord blevet gjort en del nemmere med elektroniske låsesystemer som Yale Doorman.