Top
Menu Luk
Smartair

Den Smarte Lås – Smartair


Tre situationer, hvor du kan bruge et Smartair-system

Et Smartair-system er et elektronisk, trådløst låsesystem, der giver dig mulighed for at bestemme, hvilke personer der kan komme ind og ud af bestemte døre. Læs med her og se tre eksempler på, hvornår et Smartair-system er særligt fordelagtigt.

Du har mange medarbejdere

Har du mange medarbejdere at holde styr på, kan det være en fordel at have et Smartair-system. Ved at medarbejderne skal bippe sig adgang gennem en særlig dør, kan du nemlig registrere, hvem der færdes hvor.

Du kan eksempelvis se, hvornår de fleste af dine medarbejdere møder ind, hvis de er på en flekstidsordning. Det kan give dig mulighed for at lave justeringer i forhold til strøm- og varmeforbrug, og naturligvis holde øje med, hvor mange der arbejder over.

Mange virksomheder bruger også dette låsesystem som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Der er kommet mere fokus på, at det kun er medarbejdere, der skal have adgang til en virksomhed. Derfor ser man flere og flere receptioner, hvor man skal bruge et adgangskort for at komme igennem. Er man en gæst i virksomheden, skal man enten have et gæstekort eller hentes af en medarbejder for at komme ind.

Du har mange forskellige adgangsformål

Det kan være, du har en virksomhed eller organisation, hvor ikke alle medarbejder skal kunne færdes alle steder.

Et eksempel kan være, at du har en butik, hvor kun udvalgte medarbejdere kan få adgang til pengebeholdningen. Det minimerer risikoen for tyveri og fejl i forbindelse med håndteringen af pengene. Et andet eksempel kan være et laboratorium, hvor der skal holdes en vis sikkerhedsstandard for, at eksperimenter og udviklingsprocesser ikke bliver påvirket. Her kan det være en fordel at sørge for, at kun visse laboranter og medarbejdere har adgang til visse laboratorier.

Et tredje eksempel er, når du har folk i huset hele døgnet. Nogle virksomheder bruger det til at sørge for, at kun visse personer kan komme ind på visse tidspunkter. Det kan være rengøringspersonalet, der kun kan komme ind uden for normal arbejdstid, eller det kan være visse medarbejdere i din butik, der skal kunne åbne den om morgenen. I bund og grund kan der være mange situationer, hvor et Smartair-låsesystem kan hjælpe dig.

Du har brug for at administrere adgangsforhold

Når du først har indført Smartair-systemet, har du en masse fordele i forhold til administrationen af folks adgangsrettigheder. Men du behøver ikke kun at bruge Smartair-systemer til dine medarbejdere.

Systemet er i høj grad brugt på hoteller, hvor man via administrationen og værelseskortene kan sørge for, at hver gæst kun har adgang til sit eget værelse. Har du særlige tilbud som massage-, fitness- eller spaområder, kan du også sørge for, at kun gæster, der har tilkøbt dette, kan komme ind i de områder. Samtidig kan du sørge for, at al rengøringspersonale har adgang til alle værelserne. Yderligere at kun køkkenpersonalet har adgang til køkkenet.

Steder som lufthavne kan det være en fordel at sørge for, at forskellige medarbejdere kun har adgang til bestemte områder. Det højner sikkerheden for både medarbejderne og passagererne, at ikke alle medarbejdere kan få adgang til landingsbanerne, bagageområdet og flyene.

Læs mere om Smartair låsen her