Top
Menu Luk
Låasesmed Amager

Brug din lokale låsesmed på Amager


Der er en del fordele i at bruge en låsesmed, der befinder sig tæt på. I det følgende vil vi beskrive nogle af de årsager til, at du bør vælge en lokal låsesmed, når du har brug for hjælp til låse og nøgler.

Hurtig udrykning ved akutte situationer

Når en politibil eller en ambulance skal rykke ud til en adresse, finder alarmcentralen altid den, der er tættest på. Det handler naturligvis om, at hvert sekund tæller, når der er tale om et nødstilfælde, og tidsaspektet er derfor det vigtigste at overveje.

Tidsaspektet er også det, der kommer i spil, når du står i en situation, hvor du akut har brug for en låsesmed.

Det kan være, at din nøgle er knækket i låsen, mens du står med favnen fuld af frostvarer. Det kan også være, at du har smækket dig ude og først opdager det lørdag nat, hvor du brændende ønsker at komme i seng. I sådanne situationer vil du også gerne have løst dit problem hurtigst muligt, og derfor bliver tidsaspektet afgørende. Det tager naturligvis længere tid for en låsesmed i Nordsjælland at køre til Amager, hvis du bor der, end en låsesmed, der selv ligger på Amager.

Med andre ord kan låsesmeden være hurtigere på din adresse og få løst dit problem, hvis du kontakter en lokal låsesmed.

Gode råd kan være dyre

Når vi taler om tidsaspektet, er vi også nødt til at tale om pris, fordi disse i mange situationer hænger sammen. Låsesmede er en af den slags håndværkere, der har meget transporttid, fordi en stor del af deres arbejde består i at køre fra kunde til kunde. Derfor påregner de ofte transporttid i deres priser, og især hvis det er uden for åbningstid. Kan du se, hvor vi vil hen?

Jo længere tid en låsesmed skal bruge på at køre til din adresse, jo flere penge kommer det til at koste. Vælger du en låsesmed på Amager, hvis du bor der, vil det altså være noget billigere, end hvis du bruger en længere væk.

En vigtig ting, når man taler om låsesmede og døgnservice, er, at prisen kan være væsentlig anderledes, afhængigt af, hvornår du ringer. Er det uden for normal åbningstid, kan det blive en dyr fornøjelse at få låst op, hvis man har smækket sig ude. Overvej derfor altid, hvor akut din situation er. Det kan være, at et familiemedlem har en ekstranøgle, eller at du har mulighed for at sove på din vens sofa til i morgen?

Sikkerheden i det tætte samarbejde

Det kan for mange virke trivielt, men at have en lokal låsesmed kan betyde en bedre sikkerhed. Lad os forklare: Vi har det ofte bedre med at handle hos virksomheder, vi har tiltro til. Troværdigheden er afgørende for os, når vi skal vurdere, om vi vil handle et sted, og troværdigheden er ofte højere hos en lokal låsesmed. Hvorfor dog det? Låsesmeden har lige så mange interesser i at bevare et godt forhold til sit lokalmiljø som dig, blandt andet fordi de lever af at levere services på baggrund af det, vi har beskrevet ovenfor.

De ved godt, at der er masser af årsager til, at du vælger en lokal låsesmed, og de er naturligvis mest interesseret i at bevare et godt forhold til dig som kunde – for så kommer du igen. Derfor vil de ofte give dig en upåklagelig og ofte ekstraordinær service, når du er lokal. Nogle stedet tilbyder endda rabat til kunder i et bestemt postnummer eller en bestemt bydel. Det kan være at en låsesmed på Amager giver 20 procents rabat på alle udskiftninger af låse til folk inden for en radius af tre kilometer. Sådan bevarer man et stærk kontakt til lokalområdet.