Top
Menu Luk
Asfaltpriser

Asfaltpriser


Sådan får du de bedste asfaltpriser

Står du over for et stort asfaltprojekt, vil du nok rigtig gerne have den rigtige pris på det arbejde, du skal have udført. Derfor kan det være en fordel at vide, hvad du selv kan gøre for at få den bedste pris, der passer lige præcis til dig. Vi har samlet lidt gode råd til dig her.

Vær klar på, hvad du har brug for

Det kan være nemt nok at tænke, at du bare gerne vil have asfalteret din indkørsel, parkeringsplads eller din private vej. Men overvej, hvad det egentlig er, du har brug for. Skal det hele virkelig asfalteres? Hvor slidt er den nuværende belægning?

Prisen på din asfalt bliver blandt andet påvirket af, hvor meget asfalt der skal bruges til dit projekt, så overvej ikke at begrænse dig på asfaltpriser. Det kan virke fristende at ville have en helt ny, flot belægning, men hvis der er masser af gode år tilbage i den gamle, der bare har fået nogle få sprækker, kan det være en fordel at gemme den helt store tur til en anden gang. Sådan får du mest ud af de penge, der allerede er blevet brugt på den nuværende belægning.

Find flere forskellige asfaltpriser

Et af dit bedste våben i forhold til at banke prisen på din asfalt ned er konkurrence. Lad for guds skyld være med at tage det bedste tilbud, du får, fordi det lyder rimeligt. Det er ikke sikkert, at du får et bedre tilbud et andet sted, men muligheden er der.

Håndværkere og altså også asfaltører regner deres pris ud forskelligt, så du finder ikke nødvendigvis den samme pris flere steder. Det er dog vigtigt at være klar i din beskrivelse af din opgave, når du henvender dig til en asfaltør. Det er for at de bedst kan beregne opgavens omfang og derfor give dig den mest præcise pris.

Mange vælger at få asfaltørene ud for at bese området, der skal arbejdes på og omkring. Der er nemlig mange forhold i området, der kan spille ind på asfaltens pris. Desuden kan de hjælpe med at vurdere, om der er noget af din nuværende asfalt, der kan reddes eller genbruges.

Der er nogen, der vælger at spille de forskellige asfaltører ud mod hinanden ved at nævne, hvad man har fået af tilbud et andet sted. Så kan det være, at asfaltøren vælger at byde under det for at få opgaven, og det kan give en fin rabat. Det er dog langt fra altid, at dette fungerer.

Du kan læse mere om asfaltpriser hos LT-Asfalt.dk

Tænk langsigtet

Det kan være fristende at tage den billigste løsning for at holde prisen nede på din asfalt, men her skal du passe på. Du får, hvad du betaler for – hverken mere eller mindre. Men der er eksempelvis visse lappeløsninger, der har en meget kort levetid, fordi de ikke er udført korrekt.

Har du en lang sprække eller hul i din vej, kan det være en dårlig idé at fylde hullet op. Fyldes der for meget i hullet, vil asfalten være ekstra udsat for slid og vil derfor gå hurtigere i stykker igen. Fyldes der ikke nok i, kan der komme en fordybning, hvor der samler sig vand, der kan giver yderligere skader på asfalten. Derfor er det ofte en god idé at fjerne et større stykke af asfalten for at kunne lægge en mere plan belægning, der er mere holdbar.

Når det kommer til asfalt, bør man tænke på det som en investering. Du kan spare mange penge i fremtiden ved at købe dig til en god belægning nu. Vedligeholder du også din belægning ved eksempelvis kun at udskifte det øverste lag, har du en langtidsholdbar belægning. Og der er asfalt virkelig sin pris værd.